Leden informatieWie zijn wij?

De fotogroep Waerachtig Mestreech is opgericht in december 2008 door Peter Ingen Housz en Yo Leenders. De groep bestaat uit fotografen van allerlei kaliber en fotowijsheden. Fotografen die zijn opgegroeid met filmrolletjes en donkere kamers, maar ook fotografen die meer actief werden in het digitale tijdperk.

Het grootste belang van Fotogroep Waerachtig Mestreech is het samen genieten van een prachtige hobby, namelijk fotograferen. Wij gaan eenmaal per maand er met zijn allen op uit, gewapend met onze camera's en eventuele statieven en andere onderdelen.

Op zoek naar fotogenieke locaties zwerven we over de landen BelgiĆ« en Duitsland maar ook in Nederland zijn er genoeg mooie plaatsen. De locaties kunnen variĆ«ren van verlaten fabrieksterreinen, steden, gezellige achterbuurtjes, treinstations noem maar op. 

Het belangrijkste van deze fototochten is voornamelijk het gezellig bezig zijn met onze hobby onder het genot van het plaatselijke kopje koffie en gezellig praatje.

Daarnaast is er ook de maandelijkse fotoavond waarbij een ieder een stuk of vijf of zes van zijn/haar mooiste werken laat zien. Deze worden dan "beoordeeld" en er worden indien nodig tips gegeven. Het is een mooie gelegenheid om jezelf te verbeteren in fotografie, maar vooral ook om plezier te hebben.

Het maximaal aantal leden staat op 10. Dit om de samenhorigheid, de kwaliteit van ons samenzijn en de tijd die wij nodig achten om aan elkander te kunnen besteden, te kunnen garanderen.

Momenteel zijn wij nog op zoek naar nieuwe leden. Dus ben je op zoek naar een gezellige, maar vooral leerzame fotogroep, dan neem contact met ons op via fg.waerachtig.mestreech@gmail.com.

Tanja de Boer
Secretaris

Geen opmerkingen: